• La literatura, la pintura, la música... tenen moltíssimes regles, però no n'hi ha cap que sigui obligatòria
  • Enric Casasses. Premi d'Honor de les Lletres Catalanes (2020)

Actualitat

PRESENTACIÓ: "LA MANCOMUNITAT DE CATALUNYA. UN PRIMER PAS"

El volum, amb més de 300 pàgines, compta amb la participació de vint-i-quatre investigadors, especialitzats en el tema que aborden l’obra que La Mancomunitat de Catalunya (1914-1925) va desplegar a tot el territori català des de diversos vessants: política d’infraestructures, creació d’institucions nacionals, gestió econòmica, l’evolució del catalanisme i, el paper dels intel·lectuals, entre altres, així com les figures cabdals en el seu impuls: Enric Prat de Riba i Josep Puig i Cadafalch.

Hi intervindran: Salvador Esteve i Figueras, president de la Diputació de Barcelona, Jordi Casassas Ymbert, president de l’Ateneu Barcelonès, Josep M. Roig, director de la RdC. Moderador: Vicenç Villatoro.

Dia: 15 de juliol 2014 - Hora: 19.30
LLoc: Ateneu Barcelonès - Sala Verdaguer

PRESENTACIÓ:
Botiga

Comprar números anteriors

Si et falta algun dels números de la Revista de Catalunya, pots adquirir-los fàcilment. Indica'ns els números que t'interessen i te'ls farem arribar.
Subscriptors

Vull subscriure'm a la Revista de Catalunya

Preu subscripció anual:

65 € / any

Europa: 78 € / any

Resta del món: 120 $ / any

La nostra web RevistadeCatalunya.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a personalitzar la navegació i millorar els seus serveis. Si continues navegant entenem que n'acceptes el seu ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.
Veure més informació | Tancar