• La literatura, la pintura, la música... tenen moltíssimes regles, però no n'hi ha cap que sigui obligatòria
  • Enric Casasses. Premi d'Honor de les Lletres Catalanes (2020)

Actualitat

SANT CUGAT: Presentació del núm. extraordinari dedicat a la MANCOMUNITAT

Òmnium-Sant Cugat presenta, dins del cicle de "La Mancomunitat de Catalunya 1914-1923", el número extraordinari que la "Revista de Catalunya" ha editat amb motiu del centenari de la institució històrica. Amb el suport de la Diputació de Barcelona, el número extraordinari compta amb la participació de vint-i-quatre investigadors, especialitzats en el tema que aborden la magna obra que la institució va desplegar a tot el territori català des de diverses vessant: política d'infrastructures, creació d'institucions nacionals, gestió econòmica, l'evolució del catalanisme i, el paper dels intel·lectuals, entre altres, així com les figures de Prat de Riba, Puig i Cadafalch.
El volum s'estructura en cinc apartats: "La Mancomunitat de Catalunya. Un primer pas", "Aproximació Històrica"; "L'obra feta"; "Petjades de futur" i "La liquidació de la Mancomunitat". El número ha estat coordinat per Josep M. Roig i Rosich, director de la RdC.

Comptarem amb la participació de Mercè Conesa, vicepresidenta de la Diputació de Barcelona, Josep M. Roig i Rosich, coordinador del volum i director de la revista. L'acte serà presentat per Joan Tres, membre de la junta d'Òmnium a Sant Cugat i secretari de redacció de la RdC.

Dia: Dimecres 28 de maig de 2014
Hora 19.00h
Lloc: Arxiu Nacional de Catalunya (carrer Jaume I, 33-51 - Sant Cugat del Vallès)

SANT CUGAT: Presentació del núm. extraordinari dedicat a la MANCOMUNITAT
Botiga

Comprar números anteriors

Si et falta algun dels números de la Revista de Catalunya, pots adquirir-los fàcilment. Indica'ns els números que t'interessen i te'ls farem arribar.
Subscriptors

Vull subscriure'm a la Revista de Catalunya

Preu subscripció anual:

65 € / any

Europa: 78 € / any

Resta del món: 120 $ / any

La nostra web RevistadeCatalunya.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a personalitzar la navegació i millorar els seus serveis. Si continues navegant entenem que n'acceptes el seu ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.
Veure més informació | Tancar