• Estem treballant en el proper número 310 malgrat les circumstàncies que viu el país.
  • Ens adherim a l'Any Josep Benet amb un dossier monogràfic dedicat a l'historiador (proper número 310)

Actualitat

La Revista de Catalunya estrena web

El coneixement, la informació i la cultura són en definitiva una xarxa de complicitats. La Revista de Catalunya vol oferir als seus subscriptors i lectors una nova eina complementària a la seva edició trimestral en paper. L'objectiu ha estat el disseny d'un web funcional, àgil i pràctic. No només volem contribuir a la difusió de la història de la revista, dels seus fundadors i dels nostres continguts, sinó que també volem oferir-vos notícies d'actualitat vinculades a la realitat del país. Ser a la xarxa significa també projectar Catalunya al món. I, en aquest sentit, obrim el web a la reproducció de les editorials i els articles més significatius prèviament avaluats pel consell de redacció dels nostres col·laboradors. Ens serà de vital utilitat l'apartat dels índexs fins ara dispersos i incomplets, que trobareu en altres portals.

La Revista de Catalunya estrena web
Botiga

Comprar números anteriors

Si et falta algun dels números de la Revista de Catalunya, pots adquirir-los fàcilment. Indica'ns els números que t'interessen i te'ls farem arribar.
Subscriptors

Vull subscriure'm a la Revista de Catalunya

Preu subscripció anual:

65 € / any

Europa: 78 € / any

Resta del món: 120 $ / any

La nostra web RevistadeCatalunya.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a personalitzar la navegació i millorar els seus serveis. Si continues navegant entenem que n'acceptes el seu ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.
Veure més informació | Tancar