• La literatura, la pintura, la música... tenen moltíssimes regles, però no n'hi ha cap que sigui obligatòria
  • Enric Casasses. Premi d'Honor de les Lletres Catalanes (2020)

Actualitat

Presentació del monogràfic FEMINISMES. SUBJECTES DEL NOU MIL·LENI

La Revista de Catalunya acaba de publicar un monogràfic que porta per títol Feminismes. Subjectes del nou mil•lenni. La direcció de la Revista n’ha encarregat la coordinació a Lluïsa Julià, filòloga i professora a la UOC. El número ocupa unes tres-centes pàgines i està dividit en quatre capítols: perspectives històriques; cruïlles i reflexions; pràctiques, meandres, jocs; i trajectòries compartides, grups editorials i revistes. Acull quaranta col•laboradors i col•laboradores i una trentena d’articles. Entre les col•laboradores hi trobem Fina Birulés, Mireia Bofill, Mireia Calafell, Josefa Contijoch, Ada Castells, Najat El Hachmi, Pilar Godayol, Àngels Gregori, Mercè Ibarz, Imma Merino, Mary Nash, Mercè Otero, Montserrat Palau, Marta Pessarrodona i Marina Subirats.
La pluralitat de temes i de col·laboradores fa possible que aquest número constitueixi un autèntic estat de la qüestió sobre els drets de les dones, la seva visibilitat i les dificultats que s’interposen en el reconeixement i pràctica d’aquests drets.Presentació del monogràfic FEMINISMES. SUBJECTES DEL NOU MIL·LENI
Botiga

Comprar números anteriors

Si et falta algun dels números de la Revista de Catalunya, pots adquirir-los fàcilment. Indica'ns els números que t'interessen i te'ls farem arribar.
Subscriptors

Vull subscriure'm a la Revista de Catalunya

Preu subscripció anual:

65 € / any

Europa: 78 € / any

Resta del món: 120 $ / any

La nostra web RevistadeCatalunya.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a personalitzar la navegació i millorar els seus serveis. Si continues navegant entenem que n'acceptes el seu ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.
Veure més informació | Tancar