• Conec la utilitat de la inutilitat. I tinc la riquesa de no voler ser ric.
  • Joan Brossa, Epíleg de La memòria encesa (1998)

Actualitat

La nova articulació catalana-valenciana-balear es presenta a València i a Barcelona aquest mes de juny

El llibre d’Edicions de la Revista de Catalunya La nova articulació catalana-valenciana-balear, coordinat per Jordi Manent, es presentarà el dimecres 20 de juny a València i el dijous 28 de juny a Barcelona.

La presentació valenciana tindrà lloc el dimecres 20 de juny a les 7 de la tarda a l’Octubre. Centre de Cultura Contemporània (c/ Sant Ferran, 12), seu d’Acció Cultural al País Valencià (ACPV), i comptarà amb les intervencions de Toni Gisbert, secretari d’ACPV; Jordi Manent, coordinador del volum i subdirector de la Revista de Catalunya; Víctor Maceda, periodista; i Elies Seguí-Mas, professor d’economia de la Universitat Politècnica de València.

La presentació a Barcelona es farà el dijous 28 de juny a les 7 de la tarda a l’Ateneu Barcelonès (c/ Canuda, 6), i entre els seus interventors hi haurà Joan Vallvé, president del patronat de la Fundació Revista de Catalunya; Jordi Manent, coordinador del volum i subdirector de la Revista de Catalunya; Vicenç Villatoro, escriptor; Ignasi Sayol, enginyer i president de PIMEC Logística; i Agustí Pons, escriptor i flamant director de la Revista de Catalunya.

La nova articulació catalana-valenciana-balear va sortir ja fa uns mesos, en ple procés, i des d’aleshores que ha obtingut molt bona crítica entre diaris i revistes com El Punt Avui, Catalunya Diari, Saó i Serra d’Or, entre d’altres.

S’espera que en els propers mesos es presenti a Palma.


Barcelona, 12 de juny del 2018

La nova articulació catalana-valenciana-balear es presenta a València i a Barcelona aquest mes de juny
Botiga

Comprar números anteriors

Si et falta algun dels números de la Revista de Catalunya, pots adquirir-los fàcilment. Indica'ns els números que t'interessen i te'ls farem arribar.
Subscriptors

Vull subscriure'm a la Revista de Catalunya

Preu subscripció anual:

65 € / any

Europa: 78 € / any

Resta del món: 120 $ / any

La nostra web RevistadeCatalunya.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a personalitzar la navegació i millorar els seus serveis. Si continues navegant entenem que n'acceptes el seu ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.
Veure més informació | Tancar