• Estem treballant en el proper monogràfic. El presentarem al mes de setembre
  • FEMINISMES Subjectes del nou mil·lenni (Coordinat per Lluïsa Julià)

Actualitat

L'Ateneu acull el número 300 de la Revista

Amb la presència del director, Quim Torra, el president de la Fundació, Joan Vallvé, el professor de la Universitat de Girona, Xavier Pla, i Joan Safont, juntament amb Jordi Casassas, president de l'Ateneu, que actuava d'amfitrió, es va celebrar, el passat dia 19 de febrer, l'acte de presentació del número 300 de la Revista de Catalunya.

Els parlaments, que van anar a càrrec dels esmentats que presidien l'acte, van destacar l'esforç, el valor i el significat que té, avui, estar celebrant la fita del número 300 de l'època de la refundació de la publicació degana, que va començar el 1986 de la mà de Max Cahner. I tot plegat, tenint en compte que celebrem aquesta fita en ple any Fabra, any en el qual, coincideix, també, la vigència de l'article 155 que l'Estat espanyol va decretar finals d'any passat i que manté a la presó i a l'exili a diversos membres del govern, amb l'afegit de Jordi Cuixart, director d'Òmnium, i Jordi Sànchez, ex- president de l'Assemblea i actual diputat. Per aquest motiu, a la primera fila de seients de la sala on es va celebrar la presentació, s'hi van col.locar llaços grocs i cartells demanant la llibertat dels presos polítics.

La Revista de Catalunya, com bé va destacar Xavier Pla en el seu parlament, ha estat, en tota la seva història "crítica i auto-crítica, i ho ha de continuar sent". La publicació, a cada número, d'una mostra del pensament, l'assaig i el periodisme del país en tots els seus gèneres i formats, continua essent la tasca principal de la nostra publicació, com ja ho va ser en els seus inicis, ara fa 94 anys. La proposta de Revista de Catalunya, a cada número, continua essent un diàleg permanent amb la societat catalana, amb la seva memòria i el seu futur.

L'Ateneu acull el número 300 de la Revista
Botiga

Comprar números anteriors

Si et falta algun dels números de la Revista de Catalunya, pots adquirir-los fàcilment. Indica'ns els números que t'interessen i te'ls farem arribar.
Subscriptors

Vull subscriure'm a la Revista de Catalunya

Preu subscripció anual:

65 € / any

Europa: 78 € / any

Resta del món: 120 $ / any

La nostra web RevistadeCatalunya.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a personalitzar la navegació i millorar els seus serveis. Si continues navegant entenem que n'acceptes el seu ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.
Veure més informació | Tancar