• 'El català torna a estar en una situació crítica'
  • Maria Barbal.53è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes (2021)

Articles

ESTUDI DE L’IMPACTE DEL FRAU ELECTORAL...

 Versió en PDF

L'economista David Ros demostra en aquest documentat article com el frau electoral i l’obstaculització del vot han desvirtuat la composició del Parlament de Catalunya. Com a conseqüència dels dos efectes (frau electoral i efecte obstaculització) Ciutadans hauria obtingut 6 escons de més.
Sense frau aquests escons correspondrien a la resta, de tal manera que haurien obtingut respectivament 1 diputat més el PSC, 1 diputat més el PP, 1 diputat més JxC,1 diputat més ERC, les CUP n’haurien obtingut 2 més i els Comuns tindrien els mateixos diputats.
La majoria social de l’independentisme és clara en obtenir entre el 49,64 i el 50,22% dels vots i en superar entre un 9 % i un 10 % el vot contrari a la independència

ESTUDI DE L’IMPACTE DEL FRAU ELECTORAL...
Botiga

Comprar números anteriors

Si et falta algun dels números de la Revista de Catalunya, pots adquirir-los fàcilment. Indica'ns els números que t'interessen i te'ls farem arribar.
Subscriptors

Vull subscriure'm a la Revista de Catalunya

Preu subscripció anual:

65 € / any

Europa: 78 € / any

Resta del món: 120 $ / any

La nostra web RevistadeCatalunya.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a personalitzar la navegació i millorar els seus serveis. Si continues navegant entenem que n'acceptes el seu ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.
Veure més informació | Tancar