• La literatura, la pintura, la música... tenen moltíssimes regles, però no n'hi ha cap que sigui obligatòria
  • Enric Casasses. Premi d'Honor de les Lletres Catalanes (2020)

Articles

Joan Vinyoli a la Revista de Catalunya de la mà de Lourdes Sánchez

 Versió en PDF

La Revista de Catalunya s'adhereix a l'Any Vinyoli.  Volem recordar i recuperar la presència del poeta a la nostra revista a través d'un article de la professora de Filologia Catalana de la Universitat de Granada, Lourdes Sánchez Rodrigo a qui agraïm la seva gentileza.

Ens plau de posar a l'abast dels nostres lectors i lectores l'article Joan Vinyoli i la poesia social dels anys seixanta a Catalunya,  publicat al núm. 170 (2002) de la nostra revista i que ara podeu llegir en obert.
Si voleu més informació sobre l'Any Vinoyli adreceu-vos a: href="http://www.vinyoli.cat/">www.vinyoli.cat

P.S. Us demanem disculpes per algunes mancances en la conversió de les cursives que trobareu en els títols d'alguns llibres. La recuperació de l'article no ha estat fàcil. Aviat el trobareu correctament publicat. Les mancances no són de l'autora, però, no volíem dilatar més la seva publicació.

Joan Vinyoli a la Revista de Catalunya de la mà de Lourdes Sánchez
Botiga

Comprar números anteriors

Si et falta algun dels números de la Revista de Catalunya, pots adquirir-los fàcilment. Indica'ns els números que t'interessen i te'ls farem arribar.
Subscriptors

Vull subscriure'm a la Revista de Catalunya

Preu subscripció anual:

65 € / any

Europa: 78 € / any

Resta del món: 120 $ / any

La nostra web RevistadeCatalunya.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a personalitzar la navegació i millorar els seus serveis. Si continues navegant entenem que n'acceptes el seu ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.
Veure més informació | Tancar